clear float
homepage Výrobky v akci
clear float

Břišní tance

ČASOVÝ ROZVRH

Středa    18.00 - 19.00 hod.

Orientální tance
Rozvrh
 
STŘEDA  18.00 - 19.00 hod začátečníci a mírně pokročilí
 
O lektorce
Jmenuji se Iveta a tančím od dětství. Začínala jsem s baletem a později společenským tancem. Obě tyto zkušenosti jsem uplatnila v břišním tanci, který mě uchvátil. Vzdělávala jsem se u řady českých i zahraničních lektorů. Od roku 2003 působím jako lektorka. Vedla jsem již desítky kurzů pro začátečníky i různě pokročilé. Při hodinách tance je pro mě nejdůležitější příjemná atmosféra, posílení ženskosti, radost z pohybu a sama sebe. 
Orientální (břišní) tanec
je jedinečným nástrojem pro formování ženského těla, s důrazem na břišní svalstvo, hrudník a paže. Je chatakteristický klidnými, plynulými a především smyslnými pohyby, které jsou střídány rytmickým potřásáním boků. Při tanci se používá několik figur, jež tvoří základ tance.
 
Co s sebou
Pohodlné oblečení, ve které se cítíte pohodlně a hezky. Například tričko a k němu dlouhou sukni nebo kalhoty s šátkem okolo boků. Tančí se naboso, v ponožkách či v baletních piškotech. 
Jeslti se ti něco nezdá, tak to změn:) 

 

Vezměte si sportovní oblečení, sportovní sálovou obuv na přezutí, ručník, popř. doporučujeme vlastní podložku. Nabízíme široký sortiment nápojů, spalovače tuků, stimulanty výkonu, které si můžete zakoupit na baru.
Těšíme se na Vás s Míšou.

Své místo si můžete rezervovat na baru nebo telefonicky. Pokud se nebudete moci lekce účastnit, prosíme nejméně 3hodiny předem zrušit rezervaci, jinak Vám bude při příští lekci naúčtován vstup. Děkujeme za pochopení.

 Rezervace Zumba: 608 717 300