clear float
homepage Výrobky v akci
clear float

Fitko

PROVOZNÍ DOBA

Pondělí - Pátek    08.00 - 21.00 hod.
Sobota - Neděle  08.00 - 18.00 hod.

 

Vezměte si sportovní oblečení, sportovní sálovou obuv na přezutí a ručník.
Nabízíme široký sortiment nápojů, vod, spalovačů tuků, proteinových výrobků, stimulanty výkonu, které si můžete zakoupit na baru. Nošení vlastních nápojů je zakázáno.

Také nabízíme i fitness jídlo nebo fitness wrapy, které máme neustále čerstvé v lednici.

POPRVÉ VE FITKU?

Zákazníci, kteří se rozhodnou cvičit a ještě nikdy ve fitnesscentru nebyli, nemusí mít sebemenší obavu. Pro takové cvičence máme připravený úvodní cvičební plán k zakoupené permanentce, samozřejmostí jsou i naši proškolení trenéři, s kterými se můžete domluvit na idividuálním tréninku a anylýze celého těla. Kontakty najdete v sekci: Naši trenéři

Na úvod s vámi provedou diagnostiku vašeho těla, poté stanoví individuální tréninkový plán dle vašich dispozic. Základ je zpevnit vnitřní stabilizační system, naučí vás správně dýchat a správně provádět jednotlivé cviky. Projdou s Vámi jednotlivé stroje tak, aby procvičili celé lělo. Sestava cviků se může jednotlivě lišit s ohledem na věk či zdravotní problémy jedince.

Žádné obavy, vezměte si s sebou cvičební úbor, sportovní obuv, ručník a přijďte k nám, těšíme se na Vás.

Celé Fitnesscentrum je vybaveno stroji GRÜN SPORT a ELEIKO, jejichž kvalita je již světové proslulá. sonna.com.ua

Nejlepší řada strojů umožňuje využívat nové cvičební úhly a vede k celkové symetrii pohybu. Jsou použity nové technologie a biomechanika. Naše řada je charakteristická také pohodlnější obsluhou strojů. Dále je jedinečná přístupným systémem zátěží. (kombinace kladek a řetězů)

Ve fitku se nachází přes 50 stanovišť, stroje jsou koncipovány k procvičení celého těla. Klec na dřepy, podium na mrtvé tahy, včetně Trabbaru nebo  jednoruční činky do 60kg jsou samozřejmostí. Na benchpess se nechte hýčkat úžasnou závodní osou ELEIKO, včetně sady kotoučů 265kg. Pokud vám ani tato zátěž nestačí, lehce činku doplníte Ligo kotouči, které jsou k dispozici i na mrtvé tahy.

Pokud si chcete cvičit jen s menší zátěží, máme pro vás k dispozici plně vybavený aerobní sál s 1 ručními činkami od 1-10kg, EZ i velkou osou, TRX, Bosou, plyo bednou, kettelbely, svihadla, posilovací gumy, stupínky i Longlife

Nově jsme pro vás rozšířili aerobní zónu o 2x veslovací trenažer Concept 2, 4 běhací pásy Life Fitness, Cross Matrix s vituální realitou, eleptický trenažer, stepper (stimulují chůzi do schodů)  značky Sapilo a kolo Grun sport. 

 

Info Fitko: 608 717 300

Jako fitness se označují sportovní aktivity i celkový životní styl mající za cíl všeobecnou tělesnou kondici, celkovou zdatnost, zlepšení držení těla, zlepšení konceptu postavy apod., při současném působení na upevňování zdraví a rozvoj síly. Pro fitness cvičení se používají kromě tradičních činek i různé speciální stroje, trenažery apod., které jsou běžně k dispozici i v našem fitness centru. Mimo cvičení pak zájemci zpravidla dodržují určitý dietní režim, případně používají různé doplňky výživy.

S výběrem vhodných doplnků výživy vám rádi poradíme.

U nás si můžete zakoupit veškeré výrobky přímo na baru. Máme široký sortiment proteinů, sacharidových nápojů, stimulantů výkonu, spalovačů tuků, vitamínů...